VORES FILOSOFI | AMBASSADØRER | THE PLASTIC SUGERY BRAND | DETAILHANDLERE


 

THE PLASTIC SURGERY BRAND

Gruppbild Antioxidant Créme, Pure lift serum

Produkterne fremstilles i samarbejde med
Akademiklinikens læger
Produkterne er udviklet for dels at komplementere klinikkens forskellige behandlinger/ kirurgi – dels for at benyttes som en fritstående aktiv hjemmebehandling.
Produkterne anvendes i den daglige virksomhed både før, under og efter behandlinger/ kirurgi.

 

 

 

 
HVAD GØR OS SÅ SPECIELLE?

• Vi tilstræber at tilbyde relevante produkter som giver tydeligt resultat
• Alle vores formuleringer er nøje gennemtænkte og velafprøvede
• Vi anvender meget høje koncentrationer af aktive emner (dvs. doser som anbefales af fremstilleren af råvarer)
• Vi undgår syntetiske parfumer, farver, mineralolier og parabener.?• Alle produkter indeholder unikke kombinationer af såvel naturlige ingredienser som sikre, stabile og meget aktive syntetiske emner. Det bedste fra begge verdener.?• Alle produkter er hygienisk tillukkede i air-less emballage, for at undgå kontaminering og nedbrydning af det aktive indhold.
• INGEN falske løfter! Vi lover ingen magiske resultater hvor dybe rynker forsvinder på en uge! Med rimelige forventninger kan vi derimod sammen komme langt. For at opnå det bedst mulige resultat bør du tænke på dette:?Vælg de rigtige produkter til din hud / Anvend produkterne korrekt / hav tålmodighed (huden er et langsomt organ)

 

 

Dr. Per Hedén, Dr. Ulf Samuelson, Dr. Jan Jernbeck
DE NYE PRODUKTER

Produkterne er fortsat i air-less emballage for hygiejnens skyld, men vi har nu valgt den bedste emballage på markedet for at undgå de problemer, som vi tidligere har haft med pumperne. Vi har også lyttet på vores kunders ønske om at have ”et vindue” på flaskerne, for at kunne se hvor meget produkt der er tilbage. Alle cremer kommer i en krukke og alle serummer i en flaske med ”vindue”. Forvandligen af produkterne kommer til at ske gradvist i løbet af de næste år. I forbindelse med forandringen i udseendet kommer der også til at ske forandringer med selve produktet. Vi vil altid være på forkant og anvende de bedste og nyeste ingredienser indenfor branchens forskning. Vi har løftet indholdet af aktive enmner til maksimalt niveau og fundet nogle nye fantastiske ingredienser.
I Antioxidant Cremen findes nu 500% mere E-vitamin, som er en fantastisk antioxidant. Du får nu også 100% mere Hyaluronsyre.

Også i Lift Serum får du 100% mere Hyaluronsyre samt en for os nyopdaget ingrediens Saccaride Isomerate, der binder fugten i huden i 72 timer. Her har vi nok fremstillet den optimale fugtbooster!