START » TRIN 2 - BEHANDLE » Pure Glow Oil

Pure Glow Oil

1 2 3 4 5
(3.5/5) Baseret på 284 Vurdering.
En højkoncentreret C-vitaminolie, som aktivt modvirker tegn på for tidlig hudaldring

Månedens tilbud - Tag vare på din solskadede med Pure Glow Oil & Pure Lift Serum Ved køb af Pure Glow Oil fås en Pure Lift Serum (Værdi 760:-)*

*Vilkår: Gælder på alle Akademiklinikens klinikker samt akskincare.se 1/9-30/9
 
Artikelnamn: Pure Glow Oil
1310 DKK

Produktbeskrivning

En højkoncentreret og intensivtvirkende C-vitaminolie, som aktivt modvirker tegn på for tidlig hudaldring og genskaber glans og elasticitet. Pigmentudjævnende botaniske ekstrakter fra lakridsrod og rabarber bidrager til at korrigere og reducere ujævnheder i hudtonen.

En kraftig kombination af antioxidanter og polyfenoler optimerer hudens beskyttelse mod frie radikaler og forurening, samtidig med at kollagensyntesen stimuleres og beskyttes. Velgørende fedtsyrer og frøolier fra inca, jojoba, shea og squalene styrker hudens barrierefunktion, dæmper irritation og tilfører rigeligt med dybdegående fugt og næring. Naturlig ferulsyre fra ris forstærker effekten af vitamin C og E yderligere.

 

  • Udjævnende
  • Glansgivende
  • Kollagenstyrkende
  • Nærende
  • Glansgivende

 

PASSER TIL: Solskadet/ for tidlig ældet/ normal/ fugtfattig hud

ANVENDELSE: Appliceres på rengjort ansigt og hals morgen og/ eller aften. Hvis du er meget tør i huden, anbefales det at anvende er passende blødgørende creme ovenpå. Ved pigmentbehandling anvendes Pure Repair Night (om aftenen) inden Pure Glow Oil. Slut af med solbeskyttelse (dagtid) og øjencreme.

STØRRELSE: 30 ml.

Produktomdömen

Skriv en anmeldelse

qr5veV
Kode fra Captcha-billede:

Bedømmelse (0)

Mer information

Dokument (0)