Købsvilkår


Priser og betaling
Alle priser i vores danske webshop er opgivet i DKK og er inkl. 25% moms.
Levering i Danmark koster 150 kr. Vi leverer fragtfrit ved ordrer for 900 kr eller mere.
Du skal være fyldt 18 år for at handle i vores danske webshop.

Forbehold
Vi tager forbehold for eventuelle fejl, prisændringer samt udsolgte varer.

Kortbetalning
Du kan betale med Visa, MasterCard, Diners och American Express. (desværre tager vi ikke imod Visa Electron-kort)

Betaling med kort er gebyrfri
De oplysninger du registrerer i vores webshop transmitteres over en sikker forbindelse (https). Når du ser at adressen starter med https:// så ved du at du besøger en sikker side. Vi anvender DIBS Payment Services AB (www.dibs.se) til at gennemføre betalingstransaktioner. Brug af kreditkort i webshoppen er derfor sikker og godkendt af Finansinspektionen i Sverige. Når dine kortoplysninger overføres fra din computer og videre til os, sker det via en krypteret forbindelse og Akademikliniken har således ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

3Dsecure er en teknik VISA anvender til at verificere, at den som handler med betalingskortet også er den retmæssige ejer af kortet. Metoden benyttes også af MasterCard. Teknikken indebærer at når du anvender dit kort til at købe varer eller tjenester på internettet er det op til din kortudbyder eller bank at identificere dig. Denne identifikation foregår som krypteret kommunikation via en speciel sikkerhedsserver. For dig som forbruger er fordelen ved at anvende en betalingstjeneste på nettet som tilbyder 3DSecure, at du har mulighed for at verificere at du er den virkelige kortindehaver, hvilket mindsker risiokoen for at kortet anvendes i ulovligt øjemed. Du kan kende en 3D Secure-sikret betalingsløsning på Visas varemærke ”Verified by VISA” og MasterCards varemærke ”SecureCode”. Læs mere på www.visa.se.

Fortrydelsesret
Du kan uden begrundelse fortryde dit køb inden for 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Varen skal returneres i ubrugt stand. Akademikliniken forbeholder sig retten til at nægte at refundere en returvare, hvis varen er brugt. Ved returnering bedes du kontakte os på delivery@ak.se eller på telefon 0046 8- 61 45 448 for nærmere instruktion.
Købssummen refunderes senest 30 dage efter at vi har modtaget varen. Du afholder selv udgiften for returnering af varen. Vi anbefaler at varen er forsvarligt emballeret, da du som kunde selv bærer risikoen for transport.

Reklamation
Hvis en vare er forkert, defekt eller fejlekspederet bedes du venligst kontakte os på delivery@ak.se eller telefon 0046 8-61 45 448 snarest muligt og indenfor rimelig tid, så vi kan hjælpe dig videre. Varen sendes velemballeret retur sammen med en beskrivelse af fejlen/ manglen. Hvis varen beskadiges eller bortkommer ved returneringen, er du betalingsansvarlig. Når vi har modtaget varen og godkendt reklamationen, gør vi et af følgende:

  • Sender en ny identitisk fejlfri vare.
  • Refunderer varens pris. Omkostninger i forbindelse med returnering godtgøres med tilbagevirkende kraft efter godkendt reklamation. Ved erstatningsleverance dækker Akademikliniken leveringsudgifterne.


Personoplysninger
For at du kan handle hos os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Som registreret hos Akademikliniken har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til delivery@ak.se
Ved at godkende Akademiklinikens købsvilkår samtykker du til ovenstående.

Force Majeure
Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det Akademikliniken for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben, mangel på drivmidler, naturkatastrofer eller andre ydre omstændigheder som påvirker leveringen.

Øvrigt
I tilfælde af prisfejl, udsolgte eller udgåede varer, tastefejl eller force majeure forbeholder Akademikliniken sig ret til helt eller delvist at annullere aftalen eller udskyde leveringen.

Har du spørgsmål til vores købsvilkår så tøv ikke med at kontakte os på telefon 0046 8-61 45 448 eller delivery@ak.se