VORES FILOSOFI | AMBASSADØRER | THE PLASTIC SUGERY BRAND | DETAILHANDLEREVORES FILOSOFI

Skønhed gennem videnskab – vores motto
Vi har taget udgangspunkt i Akademiklinikens motto "skønhed gennem videnskab" ved udviklingen af vores hudplejeprodukter. Hudplejeserien bygger på videnskabelige facts og de nyeste opdagelser indenfor medicinsk hudpleje. Hvert produkt er gennemtænkt ved hjælp af viden om hudens fysiologi, aldringsprocessen samt afprøvede metoder for at bevare og optimere hudens sundhed.

Vores ekspertteam
Hvert år behandler vores ekspertteam af plastikkirurger, hudlæger og hudterapeuter tusindvis af patienter. Ekspertsteamets kompetence er uvurderlig i udviklingen af vores hudplejeprodukter.

Realistiske forventninger – tilfredse kunder
Sund og lækker hud opnås ikke ved brug af en mirakelcreme eller lynkur, men snarere ved at finde de rigtige produkter rettet mod det individuelle behov og hudtype. Vi er realistiske og ærlige og benytter ikke overdreven markedsføring med urealistiske løfter.
Vi er stolte over at mange af vores kunder fortæller, at vi har overgået deres forventninger og at de gerne anbefaler Akademikliniken til familie og venner. Vi håber virkelig at vi kan leve op til disse forventninger og er glade for at høre synspunkter til hvordan vi kan fortsætte med at forbedre og udvikle os.